top of page
Urheiluhieronta_jalka

Urheiluhieronta


Urheiluhieronta on pehmytkudoskäsittelyä, jonka tarkoituksena on auttaa palautumaan harjoituksista / kilpailuista, parantamaan suorituskykyä sekä ennaltaehkäisemään ja hoitamaan urheiluun liittyviä vaivoja käyttäen monipuolisesti erilaisia hierontatekniikoita.

 

Urheiluhieronta voi vaikuttaa kehoon monin eri tavoin. Se voi parantaa lihasten verenkiertoa ja toimintakykyä sekä vähentää lihasjännitystä ja kipua. Se voi myös auttaa parantamaan liikkuvuutta ja estämään urheiluvammojen syntymistä tai pahenemista. Urheiluhieronta myös auttaa lievittämään stressiä ja rentouttamaan kehoa sekä parantaa verenkiertoa.

 

Hierontaotteet sekä -tekniikat toteutetaan aina asiakasta kuunnellen, yksilöidysti asiakkaan tarpeiden mukaan, joten urheiluhierontaan tullessa ei tarvitse olla kilpa- tai aktiiviurheilija. Urheiluhieronta on erittäin tärkeä vaikuttava tekijä urheilijan palautumisessa, vammojen ennaltaehkäisemisessä sekä vammojen hoitamisessa.

Hoidossa käytettävät tekniikat

Jokaisen asiakkaan kanssa luodaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma yhdistäen vipuvarsitekniikoita, nivelmobilisaatiota sekä passiivisia/aktiivisia venytyksiä.

Massage Therapy

Vipuvarsitekniikat

Lihasta rentoutetaan ja aktivoidaan sen luonnollisen liikesuunnan mukaisesti, traktio, eli vetohoito ja nivelestä ja sen oireilusta riippuen erilaiset lempeät, eri liikesuuntiin tapahtuvat avaavat liikkeet. Vipuvarsitekniikka on tehokas tapa hoitaa lihaskireyksiä ja parantaa verenkiertoa.

Reflexology

Nivelmobilisaatio

Mobilisoinnilla pyritään parantamaan nivelen liikkuvuutta hitailla, sekä tasaisilla liikkeillä. Tavoitteena tällä hoitotekniikalla on lisätä liikettä liikerajoittuneessa pehmytkudoksessa, nivelessä tai nikamassa. Mobilisaatiolla pyritään lievittämään myös kipua ja parantamaan nivelrakenteiden aineenvaihduntaa.

Physiotherapy

Passiivisia & aktiivisia venytyksiä

Aktiiviset- sekä passiiviset venytykset edesauttavat ja tehostavat lihaskalvojen ja lihasten palautumista niiden normaaliin lepopituuteen. Aktiivinen venyttely on tärkeä ja olennainen osa kehon huoltoa. Hierojan avustamana venytykset saadaan kohdennettua täsmällisesti ongelma kohtiin. Varsinkin jännitys/rentoutus tekniikalla tehdyillä venytyksillä saadaan aikaan loistavia tuloksia.

image0_edited_edited_edited_edited.jpg

Kiinnostaisiko yhteistyö kanssani ?

Oletko kiinnostunut yrityskäynneistä työpaikallesi?  Tai oletko urheilija ja tarvitsisit sponsorointia hieronnan muodossa? Ota yhteyttä, niin jutellaan siitä, millaista yhteistyötä voisimme tehdä.

Thanks for applying! We’ll be in touch soon.

bottom of page