top of page

FAQ | Usein kysyttyä

Mitä hyötyä hieronnasta on ?

Hieronta on osa kehonhuoltoa. Säännöllisesti hieronnassa käyminen on yksi tapa huoltaa kehoa sekä mieltä. Keho ja mieli rentoutuvat hieronnan aikana, hieronta vapauttaa endorfiinia, serotoniinia ja myös oksitosiinia.

Mitkä ovat maksutavat ?

Käteinen (mielellään lähellä tasarahaa), yleisimmät pankki- ja luottokortit. Hieronnan voit maksaa myös ePassi/eazybreak hyvinvoinnilla sekä Smartum hierontaedulla. Hyvinvointiseteleitä en ota vastaan.

Voinko treenata samana päivänä?

Hieronnan jälkeen en suosittele treeneihin menemistä sillä treeni sekä hieronnan tulos kärsivät.

Milloin hierontaan ei saa tulla ?

Sairaana (korona, akuutti tulehdus, flunssa, antibioottikuuri, tietyt vakavat sairaudet) hierontaan ei saa tulla. Kysy lisää etukäteen, jos oma kunto mietityttää.

Miten usein olisi hyvä käydä hieronnassa?

Tämä riippuu muutamasta tekijästä mutta suositukseni ovat nämä.

  • Jos treenaat tavoitteellisesti tai kovaa (3-6 treeniä/vko), suosittelen väh. 60 miinuutin hierontaa kerran viikossa. Vaikkapa yhtenä viikkona ylävartaloa ja seuraavalla alavartaloa.

  • Jos urheilet paljon mutta et niinkään tavoitteellisesti, sinulla on fyysisesti vaativa työ taikka vietät työpäivät epäergonomisissa asennoissa niin kerran kahdessa viikossa on hyvä aikaväli.

  • Ihmisillä, joilla ei ole vaativaa harrastusta tai eivät töissä joudu kehoaan laittamaan koville mutta kokevat joskus lihaskireyttä niin hieronta kerran kuussa on hyväksi

Miten varaan ajan ?

Seuraavan ajan voit varata heti hieronnan jälkeen, katsoa aikoja nettivarauksesta tai laittaa viestiä. Netistä kuitenkin kannattaa ensin kurkata, löytyykö sopivaa aikaa.

bottom of page