top of page
Acupuncture Close Up

Länsimaalainen akupunktio

Länsimaalainen akupunktio on perinteisen kiinalaisen lääketieteen tekniikka, joka on yhdistetty länsimaiseen lääketieteelliseen tutkimukseen sekä käytäntöön. Se on tehokas hoitomuoto, jota käytetään yhä enemmän länsimaissa erilaisten terveysongelmien hoitoon.

Länsimaalainen akupunktio perustuu ajatukseen, että kehossa on erityisiä akupunktiopisteitä, jotka sijaitsevat tiettyjen hermojen, lihasten ja verisuonten välisissä yhteyksissä. Nämä pisteet voivat vaikuttaa kehon toimintaan ja terveyteen. Akupunktiopisteisiin asetetaan neuloja tietyn pisteen stimuloimiseksi. Tämä voi auttaa vähentämään kipua, parantamaan verenkiertoa ja parantamaan kehon toimintaa yleisesti.

Kyseistä menetelmää voidaan käyttää monien eri terveysongelmien hoidossa, kuten kipuihin, stressiin, ahdistukseen, päänsärkyihin, nivelkipuihin sekä -ongelmiin. Se voi myös auttaa parantamaan unen laatua ja lisäämään energiatasoja.
Länsimaalainen akupunktio pohjautuu länsimaalaiseen lääketieteeseen, ja se noudattaa samoja turvallisuusstandardeja kuin muut lääketieteelliset hoitomuodot. Hoito voidaan yhdistää muihin hoitomuotoihin, kuten hierontaan, fysioterapiaan, osteopatiaan sekä lääkehoitoon.

Länsimaalainen akupunktio tehdään yleensä neulojen asettamisella tiettyihin akupunktiopisteisiin ihon alle. Neulat ovat yleensä ohuita ja ne voidaan asettaa eri syvyyksille riippuen hoidettavasta oireesta. Hoito voidaan tehdä myös ilman neuloja käyttämällä esimerkiksi sähköstimulaatiota tai lämpöä akupunktiopisteissä.

Länsimaalainen akupunktio on yleisesti hyväksytty ja tehokas hoitomuoto, jota käytetään yhä enemmän länsimaissa.
 

bottom of page